Mitt huvud jiddrar.

rubriken säger väl allt. fuck yooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooouu mitt huvud jiddrar.


Ska gå och köpa material till skolan nu peace.


Sak 7 - Någon jag ser upp till

Det finns en människa är på jorden som jag ser upp till! Och det är min Storebror. Han är Guld!
Jag älskar honom över hela mitt hjärta, okej ibland han e jävligt dryg men honom ser jag upp till!
Ska berätta varför, Jo för att vad han gör är rätt. Okej han gör fel men han lär sig av de,
Han bryr sig inte om folk. Han skiter i skitsnack, Han bråkar aldrig. Han säger aldrig fula ord. Han har respekt till vem som helst. Verkligen vem som helst till och med dom han inte känner, Han är aldrig kaxig, trevlig hela tiden.
Gillar inte problem och massa såna saker. Han följer sina drömmar, Om han vill nåt så ser han till att han får det. Ja han är min förebild. Han har hjälpt mig genom allt, Han har valt mina vägar. okej det låter knas, men eftersom ja va ett problembarn så såg han till att fixa det. Han sa alltid till mig vilka ja ska hänga med och vilka som e bra o dåliga. Han har själv gått igenom grovt mkt, så han vet och därför har han hjälpt mig. Om han inte skulle ha funnits så skulle ja nog ha suttit inne på paragraf 12 nu..
Tack älskade store bror jag älskar dig.

Horunge.


Chockande.

Hej kära läsare, sitter på lektion just nu. Vi har historia med Göran helt latch. Vi ska skriva om olika människor. Det handlar om politik o massa skit, asså jag håller på att kissaaaaaaaaaaaaaa på mig o slutar om typ 20 min. Men skämmit att säga får ja gå på toa för ja har typ sagt det tusen ggr idag HAHAH. o när ja sa det så gick ja aldrig tbx te lektionen. Men jajaaaa, jag är faktiskt chockad att ja har läsare när ja typ knappast skriver nåt. knas men glad är jag! :) jalla puss!!


Skönheten fångar blicken, medans personligheten fångar hjärtat.


bästa.

If she's amazing, she wont be easy.
If she's easy, she wont be amazing.
If she's worth it, you wont give up.
If you give up, you're not worth it.

Krig.

Du fucka mitt liv i 3 fucking år !! Och nu du tror att jag ska lägga allt bakom mig ha ?! Din fucking lilla kah vänta bara, det du gjorde mot mig ska jag göra 1256345800 gånger värre! Din lilla satmara fucking äckliga lebb hora, Gå och dö för Gud accepterar inte såna som dig här på jorden. Andra världskriget har bara börjat. Du kommer ångra att du ens föddes.

Sak 6 - Typ av killar jag faller av

Ingen kille. Hatar killar. Så inga kommentarer.

Sak 5 - Mina rädslor

Mina rädslor är att förlora en person som jag älskar otroligt mkt. Jag älskar inte alla nästan ingen typ.. men när ja väl gör det så kan jag göra allt för den personen bokstavligen allt. och de då min rädsla kommer.. ibland blir jag kall o tänker aah men ja kommer förlora henne/honom om ja e på och ibland är jag bara på!
så ja min rädsla är nog bara att förlora den jag älskar.

Swaaaaaaag!

Dom flesta tjejer idag har falska bröst,
falska naglar, lösögonfransar,
falskt hår, falska ögonbryn,
botox i hela ansiktet och ligger timvis i solarium for att bli bruna..
Men så klagar de på att det inte finns äkta killar.

Sak 4 - Någon jag saknar

Hmm.. Någon jag saknar.. Haha jag saknar ingen typ? asså kommer inte på nån! Jag har alla jag vill ha vid min sida och behöver ingen annan, så ja.. men om ja kommer på senare så skriver jag det då! :)


Hon som ja har vid min sida! puss.

Från bikbok.

Denna godingen köpte jag från bikbok idag! Riktigt fint med militör skor o en brun väska off riktig katt asså HAHA skojar. Nej men den är fin och kosta bara 399:- så du som vill ha, gå och köp i bikbok innan den tar slut! :)


Svar på kommentar.



Svar; hahaha visst gör vi det? Från pappas sida! :) hahahahah ja off du skulle bara ha sett asså!

Sak 3 - Min bästa vän

Min bästa vän är Heza. Hon är min kusin och bästa vän, delar allt med henne berättar allt för henne. Vi är barndomsvänner ja vi är jue kusiner så det är inte konstigt att vi är barndomsvänner haha. Jag vet allt om henne och samma sak med henne hon vet allt om mig! Jag är bara ett år äldre än henne, Jag är 94a och hon 95a.
För ungefär tre år sen så bråkade vi och d åblev vi fiender, Vi hatade varandra grovt mkt och kallade varann för massor med fula saker och sånt. Vi lovade oss själv att ALDRIG NÅGONSIN BLI VÄNNER IGEN. och efter tre år vad händer? jo vi är värre än bästavänner hhhaha. När folk frågade oss ute om jag va Hezas kusin så sa jag alltid nej vem e det?? Och exakt samma sak med henne. Hon brukade lixom svara vem är hon har aldrig hört talas om henne. Så mkt hatade vi varann och nu älskar vi varann mer än vad vi älskar mat HAHAHA



21 November.

assåå åååååååååååh jag vill till Wiz Khalifas konsert i Stockholm!! :((
Han e så grym, snygg, het, sexig, katt lak han är allt! Han e kung. Han e legend. Baby jag ska komma till dig i stockholm och då jävlar vad vi ska härja!!



Sak 2 - Varför började jag blogga?

För att det verkade så roligt o spännande. min bästa vän hade en och då blev jag sugen då ville jag oxå ha en så då skaffa jag mig en och hittills så har jag haft 2 olika bloggar. Den andra är fortfarande kvar tror jag om den inte är borta. Och en till sak det är så roligt att sitta och kolla tillbax. Man skriver ett inlägg idag och om 6 månader så kollar man tillbax och börjar små skratta åt sig själv och det. Jag tycker att sånt är ett stort minne! Blogg är jue en dagbok för mig! :)

Sak 1 - En nytagen bild på mig + Tio fakta



1. Är grovt känslig.
2. Aldrig rädd för nånting.
3. Bästa självförtroendet.
4. Faller jätte lätt.
5. Jag kan läsa någon annans ansikte.
6. Jag förlåter alltid men glömmer aldrig.
7. Jag älskar ken ring. Har gjort det sen jag va 10 år.
8. Jag hatar alkohol. Det är det värsta som finns har aldrig druckit det och kommer aldrig göra det heller.
9. Jag har blivit hotat till livet. Menar inte sms/facebook hot. Utan grova saker framför mitt ansikte.
10. Om jag älskar en person gör jag allt för den och kan aldrig släppa taget oavsett hur dålig den personen är mot mig.

Ska göra en sånhär.

Sak 1 - En nytagen bild på mig + Tio fakta
Sak 2 - Varför började jag blogga?
Sak 3 - Min bästa vän
Sak 4 - Någon jag saknar
Sak 5 - Mina rädslor
Sak 6 - Typ av killar jag faller av
Sak 7 - Någon jag ser upp till
Sak 8 - Det finns i min väska
Sak 9- Det här får mig att börja gråta
Sak 10 - Det här längtar jag efter
Sak 11 - Mitt Rum
Sak 12 - Min garderob
Sak 13 - Några gamla bilder på mig från när jag var liten
Sak 14 - Det här får mig att må bra
Sak 15 - Vad skulle jag köpa om jag vann 25 miljoner kronor
Sak 16 - Mitt drömbröllop
Sak 17 - Det här upprör mig

..


Godmorgon!

Hahah ja ni läste rätt, godmorgon på er alla fina! Jag vaknade precis eller ja för ungefär 20 min sen jag sov i 12 timmar tänk er, asså skönaste känslan off ni anar inte. att sova i 12 timmar jag tror inte att det finns nåt skönare än det förutom mat då HAHAHA nej men aah. Idag händer det inte så mkt förutom att bara gå ut senare på kvällen och hänga som vanligt, fastar idag oxå asså fyfan va duktig jag är :o jalla nu ska ja kolla runt i fb så skriver mer senare puss! :*


Bad teacher

Ska kolla på denna nu så puss hej!

HAHAHA


Egypten


ja det är en riktig delfin! :)

Hungrig tjej!

Jag är hungrig ge mig maatt!!!!! bryter fastan om en timme woho.

OMG va vackert!!!


lala vad ska det stå här?

Hej bloggen. Idag har jag bara vart hemma för att jag har vart ledig idag yani ingen skola. Skolan är helt latch just nu men den kommer 1500 procent bli dunder på måndag då när 2orna och 3orna börjar! Just nu så har jag det ass tråkigt kom nyss hem för det börja regna ute, asså bajs väder på Gud. förresten så fastar jag oxå hihi duktig jag är I know! :D finns inte så mkt o skriva så avslutar med denna vackra bild som man inte ser ansiktet på, på mig o min kusin!


Första dan i skolan, hemma hos heza!

Wine slow for me girl


Don't trust them


Ska gå o möta upp Sabrin nu puss!

Vad vill ni ?


Lämna mig aldrig älskling.. Jag älskar dig!


Tack för att du ställer upp för mig i alla lägen!! Du är bäst och jag älskar dig!!

Helvete!!


Ser ni ??? 08.30 till 17.00 VARJE DAG!! skjut mig!

Falling for you.


true.


Outfit

Ska börja med outfit nu förtiden! så börjar med imorn osv! :) så länge så får ni nån gammal outfit!


Celsiuskolan.

Hej på er! Idag var det min första dag i Celsius och det gick ganska bra.. tyvärr så har jag en ganska lugn klass som inte pratar överhuvudtaget inte ens när läraren frågar nåt! Och jag själv är en härj människa, så undrar hur det ska gå när ja e härj o dom e lugn.. Men annars så äre faktiskt en ganska bra klass.
Och vi börjar 9 varje dag o slutar 5. döda mig Gud!! Men det kommer gå bra tror jag :)
Efter skolan så åkte ja heza o juan till stan och träffade på massor med människor där. Det var ganska roligt att träffa alla igen efter några månader, saknat dom!
Ja snart så ska ja gå ut med heza väntar på henne hon e så seeeeeeeg det tar 15286545000 år för henne att komma till mig fastän jag bara bor 2 minuter ifrån henne.. -.-
Så länge så säger jag ciaaaao! ;)

Masallah, vad vacker jag är!

Stekare

HAHA lak mannen fuck uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. visste från hela första början att du var en liten slisk, vänta bara. du kommer ångra att du föddes. Ska göra ditt liv till ett HELVETE! exakt som du gjorde mitt till ett! HAHAHA hoe karma is a big bitch! ;)


Back to school host helvete..

Kom nyss hem från heza chilla där och så, nu sitter jag o har tråkigt eller inte.. ska fixa naglarna till imorn, duscha platta håret, raka mig HAHAHA skoja. men aa noppa mina ögonbryn och så. Får se vilken outfit jag väljer te imorn oxå. Men nu ska ja tagga PUSS! :D


Gammal bild från 8an, Västra stenhagenskolan!

Money over bitches,


Sommaren är slut. klilililiiii not..


En bild på mina ögon.


Sådär ser mina ögon ut nästan i verkligheten. Masallah. Jag är skit stolt över mina ögon och jag älskar dom hihih ego men ja det är bra att vara så! Jag dör för mina egna ögon okej dom är bruna men dom e sexiga!
Tackar Gud för att Han har gett mig dom här ögonen!

7 minuter

7 minuter kvar och sen får vi äta!! Underbart hehe ska ta feaste glaset med is kall vatten o cola i och börja dricka aaashh vad gött!!


Svar.


Svar. Jag håller fullständigt med dig där! Hehe ingen fara det är bara att fråga nåt mer om du vill ha tips på nåt eller så! :)

Svar.



Svar. Jag gillar oxå kläderna haha! Den svarta tröjan är köpt från Ginatricot, Borsten är från H&M, Leopard bodyn är från SOLO, Svarta bhen är från bikbok, linnet från Newyork, och den blåa stickade tröjan är från VeroModa. :)

Jag skiter i om jag ser ful ut i dina ögon, mamma tycker ändå att jag är världens vackraste!


Fastar.

Idag fastar jag hehe har gjort det i tre dagar nu! Känner mig faktiskt rätt duktigt för att vi får inte äta på 18 timmar jue, inte äta eller dricka nåt! snart ska jag rulla till min kusin o vara med henne vet inte vad vi kommer hitta på men nåt kommer vi iaf att göra! jaja det låter så himla intressant nooooooooooooot. Hahahah på gud jag har haft världens bästa nätter/morgon i mitt liv dom här tre dagarna. HAHAHA walla riktigt ajjeee!! Snart börjar hor skola och då kommer inte dom här nätter/morgorna vara kvar noo! :( men det kommer iaf vara ett minne, garanterad!

Hoppas du håller det du säger just nu..


Idag kommer du hem..

Idag kommer du hem.. Förstår inte ens hur ja kunde sitta o räkna dagarna, 10 dagar kvar.. 5 dagar kvar. Efter allt du har gjort så sitter jag ändå o tänker på dig.. Jag kan inte vara utan dig men inte med dig heller.. Alla våra drömmar, våra stora drömmar som snart skulle ske har bara försvunnit, bara se de hur de dag för dag bara blir svagare. Men en sak är säker. Jag kommer aldrig någonsin glömma det du har gjort mot mig. Aldrig någonsin. Folk brukar lära sig av sina misstag men misstag existerar inte i ditt liv tydligen.

Jag spottar fett skön, därför folk hatar mig men låt dom prata tills dom dör!

Jag håller låg profil typ som gummi
pallar inte stress vissa tycker jag är flummig
men jag är säker på min sak du har säkert hört mig vad
Inte en krona men jag känner mig kunglig
andra pressar vissa hamnar på bänken
min penna vässas vasst medans jag tänker
andra tänker was vad ere som händer- fötter , göt
skakas så fort jag släpps lös
känner nått i luften som en fön, långt ifrån grön
jag spottar fett skön, därför folk hatar mig, men låt dom prata tills dom dör!


Shopping.

Detta köpte jag idag när jag var nere på stan med min älskade kusin!


tröja + borste!

Bak, ÄLSKAR ryggen!

Framsidan!

Hihi skit skön bh.



Svar.



Svar: ja absolut! Man känner sig som en helt annan människa, allt känns så annorlunda när man ber o när man inte gör det! Jag själv älskar att be. Jag gör inte det för att göra mina föräldrar stolta utan jag gör det för att lyda Guds order. :) Jag va Uppsalas moske den som ligger vid stan ungeför, i kvarngärdet! :)
Jag har inte vart i så många mosker förutom den i kvarngärdet och en i turkiet hahah men jag rekommenderar den i turkiet. Väldigt stort mycket fint den är underbar för det känns som om gud är bredvid en! :)

Moske

Snart åker jag ner till moskén med mamma o pappa och ber!
Skönaste känslan är när man ber till Gud! <3


Move ya body sexi


Den som står bredvid dig behöver inte alltid stå dig nära.

Hej kära ni! Idag kom Heza till mig, hihi hon har inte vart hemma hos mig på typ 3 år om inte mer oxå! det var mysigt ja ni vet.. Gud vad det känns fel o skriva sådär :s ? men jajaaaa jag försöker leka svensk men går inte så bra hehe.. aa idag äre en tråkig dag! Sitta hemma och ruttna ush!! Finns inte så mkt mer att säga än att jag kommer stoppa bajs i din mun din lilla fula häxa. du har blivit exakt som dom andra, förut va du skit rar o gullig nu kan du fucking suga av mig!


bilden är tillägnad till dig. ta åt dig. jag vet att du kommer ändå göra det ;)


Love this one.

ain’t no secret no apologies you keep it
now that I’m doing my thing and you peep it
the badder times all outweigh the recent
your energy who needs it
every rumour you hear you go believe it
point out the times you’ve seen it
you stabbed me should linked it
.




Lazee - Tag


Det här visste ni inte!

Vet ni en sak kära läsare?
Jag okej inte för att skryta nu hihihi men asså jag ÄLSKAR, ja stora bokstäver, JAG DÖR FÖR MINA ÖGON!! okej dom e bruna som alla andras men grejen är det är nåt speciellt med mina ögon. Nu ska ja berätta!!
När jag vaknar så har jag lixom grön / gula ögon. När jag gråter har jag svarta ögon. När jag är i solen så får jag ljus ljus bruna gröna ögon. asså Subanallah vad mina ögon är vackra, masallah! Jag tackar Gud!
Här får ni några bilder bara sådär.



Ser ni ?? Helt sjukt på ena har jag blåa o den andra gråa ..

Lång paus.

Tjenare bloggen! Jag hade tagit 1 lång semester från bloggandet men inte från skolan eller jobbet!
Så nu tänkte ja att ja kunde börja blogga igen för just nu så är ja så himla sugen på att ladda upp filmer, bilder, musik o massor! Skit i det gamla, det kommer nytt brooooor :D

RSS 2.0